• Baseboard knives for woodworking, door frame knives, etc.
    • Baseboard knives for woodworking, door frame knives, etc.
  • Baseboard knives for woodworking, door frame knives, etc.

    Baseboard knives for woodworking, door frame knives, etc.

    Product Details:

    Place of Origin: ZHUZHOU
    Brand Name: Gold sword
    Certification: ISO9001
    Model Number: can be customized

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1pcs
    Price: kilogramme/pcs
    Packaging Details: boxes, carton
    Delivery Time: 15-30 days
    Payment Terms: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
    Supply Ability: 2T/ton
    Get Best Price Contact Now

    Detail Information

    Type: Power Tool Parts,High Wear Resistance,Cutting Tool Material: 100% Virgin Tungsten Carbide,WC+CO Good Raw Material
    Application: Metal Wood Cutting,for Woodworking Cutting Tools Or Used To Be Wear Part Etc. Grade: YG6X/YG6/YG8/YG15/YG20 Etc.,We Can Recommend Based On Your Application
    Surface: Polished,Uncoated,Blank(Unground),Sandblasting Size: OEM Accepted,Customizable,up To Your Requirement

    Product Description

    Baseboard knives for woodworking, door frame knives, etc.

    Product Description:

    Tungsten Carbide Seal Rings / Rollers have the characters of high wear resistance, high corrosion resistance and good compressive properties.It's widely used in plastic processing and cutting dustries and other industries which call for high properties of the mechanical sealing cutters or parts.

    1.Professional manufacturer fortungsten carbide items with more than 10 years experience

    2.ISO 9001-2008 Quality Control System

    3.OEM, ODM project accepted

    4.All payment terms supported

    Grade as following :

    YG6,YG6X,YG8,YG8.2,YG8L,YG15,YG20,YG20C,YG20D etc are the traditional material,suitable for the normal tungsten carbide roller.

    Package:

    Wooden box. The package of Tungsten carbide roller with good wear resistance are available based on customers' requirements.


    Q1: Are you a trading company or a manufacturer?

    Answer: We are the manufacturer (factory).

     

     

    Q2: How long is your delivery time?

    Answer: If it is in stock, it usually takes 5-15 working days. Or if there is no stock, it is 20-30 working days, depending on the quantity.

     

     

    Q3. What are your delivery terms?

    Answer: FOB, CFR, CIF, EXW, DAP, etc.

     

     

    Question 4: Do you provide samples? Is it free or extra?

    Answer: No, because the price is high, you should pay.

     

     

    Q5. Can it be produced according to samples?

    Answer: Yes, we can produce according to your samples or technical drawings. We can manufacture molds and fixtures.

     

     

    Question 6: What are your payment terms?

    Answer: Payment ≤1000USD, 100% payment in advance. Payment ≥1000USD, 30% T/T in advance, and the balance should be paid before shipment.

     

     

    Q7. Do you test all items before shipping?

    Answer: Yes, we have passed 100% testing before shipment.

     

     

    Question 8: How do you establish a long-term and good business relationship with us?

    Answer: 1. We maintain excellent quality and competitive prices to ensure that our customers benefit;

    2. We respect every customer and treat them as our friends, no matter where they come from, we sincerely do business with them and make friends.

     

    Baseboard knives for woodworking, door frame knives, etc. 0

    Baseboard knives for woodworking, door frame knives, etc. 1

     

    Want to Know more details about this product
    I am interested in Baseboard knives for woodworking, door frame knives, etc. could you send me more details such as type, size, quantity, material, etc.
    Thanks!
    Waiting for your reply.